Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się jeszcze kupować operacje vanguard?

PadawanJebaczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja zaś polecam :). Zainwestowałem 50€ na steam w zakup całej operacji + otwieranie skrzynek. Co prawda póki co na otwarciu skrzynek zwróciła mi się jedna ale z 1 misji otrzymałem Eagle żar lekko używany który aktualnie na rynku kosztuje 40€. Ogółem dość ciekawa sprawa gdyż fabrycznie nowy jest za 26 a lekko używany za 40. Tak naprawdę wszystko zalezy od szczęścia, są ludzie którzy z misji dostali dragon lore, misje są ciekawe drop nie jest najgorszy a jak będziesz chciał kiedyś otworzyć skrzynki to z tych wszystkich misji będziesz ich miał multum :) + sama ikonka operacji jest przyjemna dla oka, ja ogółem polecam kupić;d.

bez gif

Opublikowano

Czekaj na promocję , z misji na wypadnięcie dobrego skina są małe szanse , ale jakieś są. Ja bym nie kupował , a co z tym zrobisz to twoja sprawa.

Opublikowano

Tak dlaczego ?

Dostaniesz dużo misji które można zrobić nawet w 1-2 dni

Itemy drożeją typu black laminate itp .

Skrzynki też powoli 

(Najlepiej operacje + 2 dodatki ) ja mam tak wykupione .

Operacje kupiłem za 5 ojro a itemy wartości 12 :P 

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Mam wykonane 24 misje. Z każdej misji co mogłem mieć drop, dostałem skiny warte 0.04/0.10 euro, tak nie mam szczęścia. Same skrzynki nie są dużo warte, lecz tak czy siak w lutym mi się zwróci.

Przykładowo mój kolega z jakiejś tam misji dostał skina do M4A1-S Rycerz(ponad 100 euro), więc mega się opłaca, ale wszystko zależy od szczęścia w ile się zwróci i na jaką wartość :P

Opublikowano

Czekaj na promocję , z misji na wypadnięcie dobrego skina są małe szanse , ale jakieś są. Ja bym nie kupował , a co z tym zrobisz to twoja sprawa.

Kiedy będzie promocja? 

Mam wykonane 24 misje. Z każdej misji co mogłem mieć drop, dostałem skiny warte 0.04/0.10 euro, tak nie mam szczęścia. Same skrzynki nie są dużo warte, lecz tak czy siak w lutym mi się zwróci.

Przykładowo mój kolega z jakiejś tam misji dostał skina do M4A1-S Rycerz(ponad 100 euro), więc mega się opłaca, ale wszystko zależy od szczęścia w ile się zwróci i na jaką wartość :P

Dlaczego w lutym się zwróci?

Eloszka

Opublikowano

Kiedy będzie promocja? 

Dlaczego w lutym się zwróci?

Bo w lutym się kończy, a mi nic dobrego i tak nie dropnie. Zwróci się z samych skrzynek za 0.06 :>

Opublikowano

Operacja warta ~5

Szybki gold żetonu: klikaj

Kupujesz przepustkę, dokupujesz 3 lub 4 kampanię dodaje ci 7misji ,co daje wbicie golda za 1 zamachem.

~4 Kampania 3 - lipne dropy broni

~4Kampania 4 - najlepsze dropy z kampanii operacji

Nie daje to gwarancji, że akurat dropniesz z najwyższej półki, ale w 4K są najlepsze dropy broni.

"Alea iacta est!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...